Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Stoj, lebo mamicka vystreli! / Stop! Or My Mom Will Shoot (1992) SK/CZ/EN (1080p) = CSFD 43% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Stoj, lebo mamicka vystreli! / Stop! Or My Mom Will Shoot (1992) SK/CZ/EN (1080p) = CSFD 43% Názov:Stoj, lebo mamicka vystreli! / Stop! Or My Mom Will Shoot (1992) SK/CZ/EN (1080p) = CSFD 43% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:5.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-06-07 Peerov:5 (Seed: 4, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jayzk: SK,CZ,EN
    Titulky: CZ




    Jisté přísloví říká "Bůh nemůže být všude, proto stvořil matky" a tvrdý losangeleský polda Joe Bomowski velmi záhy pochopí jeho plný význam. Jeho matka Tutti se totiž jednoho dne rozhodne syna navštívit a trochu mu provětrat život. Joe moc dobře věděl proč pět let vytrvale odmítal její návštěvu. Už když energická stará dáma vystupuje z letadla, baví všechny okolo historkami ze synova dětství a to zdaleka není poslední ostuda, kterou musí Joe překousnout ještě než dorazí domu. Lepší to není ani v Joeově bytě. Matka se okamžitě pustí do úklidu a teprve když synovi s nádobím důkladně vydrhne a odmastí také služební pistoli, dojde mu trpělivost. Když rozzlobeně odejde do práce, vydá se Tutti do města, aby synovi koupila novou pistoli. V obchodě sice neuspěje, ale zato narazí na překupníka Mitchella, který jí ochotně nabídne své zboží. Během obchodu však dojde k přestřelce s konkurenčním gangem a Tutti se vydá na policejní stanici, aby svědčila. To pro Joea těžká rána, protože matka nejenže musí zůstat kvůli svědectví ve městě déle než čekal, ale navíc se mu začne plést nejen do soukromého života, zejména jeho vztahu s kolegyní Gwen, ale také do práce. Dobře míněnou snahou neustále ho ochraňovat a pomáhat mu jako by byl malý chlapec působí stále více komplikací. A když se začne motat také kolem případu překupníků se zbraněmi, který Joe vyšetřuje, začíná jít opravdu o život.



       
       


    Filmy CZ/SK dabing









    Dzonyr, valehrach, PetrJaros, stetson2020, Jablonka, pepa49, Alcarmo72,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    takac1984
    Ratio 8.14

    VIP

    27/10/2022 06.58.39
    pls seed...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.282 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:26
    sql

    TOPlist